Resultats de la cerca bàsica: 281.842

81. pa paratha farcit de llegums
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Elaboració típica del nord-oest i de l'oest de l'Índia que consisteix en pa paratha farcit d'algun llegum, habitualment llenties, bullit, especiat i triturat. [...]
82. palmera amb pa de terra
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Agricultura. Ramaderia. Pesca
Palmera subministrada amb una porció de terra que conté les arrels, de volum més o menys gran, que es manté compacta per facilitar-ne la plantació, i que pot anar lligada i embolicada. [...]
83. pericardi de pa amb mantega
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Pericardi que està revestit d'una capa llisa de fibrina. [...]
84. planta amb pa de terra
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Agricultura. Ramaderia. Pesca
 [...]
85. planta amb pa de terra
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Agricultura. Ramaderia. Pesca
Planta de jardí subministrada amb pa de terra cobert amb material divers i no contingut dins d'un recipient. [...]
86. repicar amb pa de terra
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Agricultura. Ramaderia. Pesca
 [...]
87. pa integral
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Pa de color fosc i molla atapeïda, que conté gairebé tots els productes de la molta del blat, recomanat per al restrenyiment. [...]
88. pa
Font Diccionari de sinònims Franquesa d'Enciclopèdia Catalana (2a edició)
1 pa blanc pa morè (o moreno) pa de pagès pa clotós, pa ullat. pa tou, pa del dia. pa eixut, que no és del dia. pa sec fogassa, pa molt ordinari, aplatat i rodó. pa de barrao simpl. barra, pa en forma de barra. pa de motlle pa de crostons, de forma triangular amb un crostó a cada angle [...]
89. pa comú
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Pa elaborat amb farina o farina integral de cereals, que també pot incorporar segó de cereals, que es consumeix habitualment les vint-i-quatre hores següents a la seva cocció. [...]
90. amanida de figues amb pernil i vinagreta de xerès
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
Pàgines  9 / 28.185 
<< Anterior  Pàgina  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  Següent >>